Geniotic Publishing House

uitgever@geniotic.nl

Schriftjes

Grootouders spelen een bijzondere rol in het leven van hun kleinkinderen. Vrij van opvoedverantwoordelijkheden, hebben ze wel de vanzelfsprekende familieliefde. Daardoor zijn ze vaak in staat om meer ontspannen met de kleinkinderen om te gaan. Hoewel… ontspannen…, ook grootouders kunnen hun geduld verliezen. Ook zij hebben wel eens de neiging om hun kleinkroost achter het behang te plakken. Het is een bijzondere combinatie, die het waard is om vast te leggen. Verhalen van grootouders laten de latere volwassenen zien hoe het eraan toe ging. Zo kunnen ze opnieuw kennismaken met hun grootouders, nu uit een ander perspectief.

Deze boekjes zijn hiermee een levende herinnering, een blik in het verleden, die anders verloren zou kunnen gaan.

Wil je ook een schriftje maken voor jouw kleinkinderen? Of wil je jouw ouders vragen hun ervaringen na te laten aan jouw kinderen? Neem dan contact met ons op via de mail of bel even, dan maken we een afspraak.

Werkwijze

U stuurt ons een manuscript. Wij verwerken dat tot een schriftje, u ontvangt een proefdruk en u geeft uw commentaar. Dan maken wij uw schriftjes in de door u gewenste oplage. Dit is puur handwerk, wij besteden niets uit. Daardoor kunnen wij de kosten beperkt houden.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op basis van een handgeschreven manuscript een getypt en van illustraties voorzien uniek schriftje te maken, geheel naar uw persoonlijke wensen.

Kostenindicatie

Wij maken een standaard basisschriftje voor € 15 per stuk. Hierbij is inbegrepen: 

  • opmaak van uw in Word getypte manuscript en invoegen van door u aangeleverde illustraties in jpg formaat 
  • aanpassingen naar aanleiding van de drukproef
  • drukken en inbinden
Niet inbegrepen:
  • ISBN-nummer (optioneel, kosten € 35)
  • BTW 21%

Wilt u het schriftje door ons laten opmaken op basis van een handgeschreven manuscript, dan zijn daar meerkosten aan verbonden, die wij vooraf met u zullen vaststellen.