Geniotic Publishing House

uitgever@geniotic.nl

Onze aanpak om mooie boeken te publiceren

Redactie

Als wij een manuscript geschikt vinden om te publiceren, lezen we het grondig door en doen we suggesties om taalkundig en taaltechnisch verbeteringen aan te brengen. 

Wij doen dat in de geest van en in nauw overleg met u, de auteur. Samen zorgen we ervoor dat het boek wordt zoals u het graag wil. 

Prijzen: € 175 per 60.000 woorden.

books-ge8a1643b6_1920
woman-g5092859a0_1920

Vormgeving en illustraties

Een goede tekst past in een mooi boek. Professionele vormgeving is dan ook belangrijk. Geniotic Publishing House werkt nauw samen met EA Design, een klein ontwerpbureau met een persoonlijke aanpak. Uw boek maken wij professioneel drukklaar.

Omdat elk boek, cover of binnenwerk maatwerk is maken we graag een passende offerte voor u. Elk boek vraagt om een eigen, unieke aanpak. Wilt u graag illustraties laten maken voor uw boek? EA-Design heeft een ruime ervaring in het illustreren van boeken.

EA-design kan ook een professionele website maken voor de promotie van uw boek.

Prijzen:
– opmaak binnenwerk vanaf € 0,50 – 12,50 per pagina.
– opmaak cover vanaf € 50,00 
– illustraties vanaf € 45,00
– Website vanaf  € 300,00

Drukwerk en distributie

De kwaliteit van het drukwerk bepaalt in hoge mate de kans dat uw boek wordt opgemerkt en vervolgens gelezen. 

Wij zorgen allereerst voor een ISBN nummer. Wij zoeken de meest geschikte drukker voor uw boek en laten het drukken in een met u afgesproken oplage. De distributie gebeurt vanuit de uitgeverij.

Prijzen: in overleg bepalen we de verkoopprijs van het boek en de verdeling van kosten en opbrengsten.

book-gffcde8e2b_1920
library-ge2dbd0f65_1920

Tips promotie

Wij kunnen de boeken die we uitgeven promoten door middel van onze nieuwsbrief, onze contacten op social media, relevante pers en andere kanalen.

Het grootste deel van de promotie doet u zelf. Daarbij geven wij advies voor zover dat binnen onze mogelijkheden ligt. 

Wij kunnen voor u een website op maat maken, waarmee u uw eigen promotie kunt ondersteunen. 

Wat doen wij niet:

Alle kosten voor de publicatie dragen en het grootste deel van de opbrengst zelf houden. Wij gaan ervan uit dat u, na het schrijven van het boek, zelf wilt investeren in de publicatie van uw boek. Onze uitgeverij is de basis van waaruit u dat doet. U en wij vormen daarom voor uw boek een team: we doen het samen.

Wij gaan niet in zee met auteurs die ons niet aanspreken, over grenzen van discriminatie gaan, onnodig grof taalgebruik bezigen of op een andere manier wezenlijk afwijken van wat wij verstaan onder een mooi boek. 

Onze publicaties